550
post-template-default,single,single-post,postid-550,single-format-standard,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode_menu_
funksjonshemmet glidelås snører

Problemer med å dra opp glidelåsen?

Sliter du som meg med å dra igjen glidelåsen? Med dårlig pinsettgrep kan det bli en utfordring å dra opp glidelåsen. Dette gjelder ikke bare mennesker med høye ryggmargsskader men også eldre som sliter med hovne fingre og de som liter med artrose eller leddgikt. I dag er det ganske vanlig at jakker kommer med små snører med gummitupp festet til glidelåsen, slik at det blir lettere å dra igjen glidelåsen. Slike snører er også vanlig på sekker og bager. Men på f.eks jeans har jeg aldri sett slike snører.

Zipper pull

På Sunnaas fikk jeg nøkkelringer som jeg kunne feste på glidelåsene mine, men personlig synes jeg ikke det ser særlig pent ut. Snører med gummitupp ser mye bedre ut og det kan også se ut som snøret var der fra start. Men hvor finner du slike snører? På ebay så klart!!

Bruk søkeordet «zipper pull» og du vil finne mange ulike snører. Personlig foretrekker jeg de som er formet som en U, fordi du kan stikke fingeren rett inn da snøret alltid står åpen posisjon. Søk på «zipper pull U shape». De koster heller ikke mye. Kjøper du såkalte «lot» blir det enda billigere. Da kan du f.eks få de for langt under 1,-kr pr stk inkludert frakt. Søk f.eks på «zipper pull 10Ppcs».

Les også mitt innlegg om hjelpemidler på ebay.

No Comments

Post a Comment