1085
post-template-default,single,single-post,postid-1085,single-format-standard,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_
tastatur penn/stylus

Stylus til å bruke på tastatur og «touch» skjerm

Sliter du med å bruke tastatur eller skrive på din ipad på grunn av nedsatt fingerfunksjon kan dette hjelpemiddelet fra online butikken «Active Hands» være løsningen.

Når du kjøper disse får du med to stykker i tre forskjellige størrelser. Du får med to «tupper» som du skrur på den størrelsen som passer deg best. Du kan også kjøpe reservetupper om de skulle bli utslitt eller borte.

Siden du får med to stk har du altså mulighet til å skrive med begge hendene på tastaturet. En fordel er at den er såpass liten slik at du fortsatt kan bruke hånden til andre ting, uten å måtte ta av og på hjelpemiddelet hele tiden. Den kan også brukes til å trykke på andre ting som feks fjernkontroller.

Jeg har bestilt fra denne butikken flere ganger og servicen har vært utmerket. Selv om pakken kommer fra England så kommer den frem på en liten uke. Du skal ikke betale mva på hjelpemidler så om du blir pålagt mva må du klage til tolletaten.

No Comments

Post a Comment