633
post-template-default,single,single-post,postid-633,single-format-standard,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_
funksjonshjemmet

Smarte oppvaskmaskiner

Det kommer stadig nye og smarte løsninger til kjøkkenet. Her er to oppvaskmaskiner som er praktiske for rullestolbrukere på hver sin måte

Comfortlift

AEG har kommet med en oppvaskmaskin som hever den nederste skuffen opp slik at det er lettere å sette inn skitten oppvask.

«Nye AEG ComfortLift er den første oppvaskmaskinen i verden som lar deg forsiktig skyve og løfte den nedre kurven opp. Dine skinnende fat og kokekar heves til en behagelig arbeidshøyde slik at du slipper å bøye deg. Nå, med en oppvaskmaskin designet for å imøtekomme dine behov, kan du tømme og fylle den mer effektivt».

Knock 2 open

Mieles Knock 2 open-funksjon, bank på for å åpne, lar deg åpne oppvaskmaskinen med et par velrettede bank med neven. Ikke bare er det stilig at vaskemaskinen ikke har håndtak om kjøkkenskuffene ikke har det. Det er også praktisk for de av oss som har svakt grep og synes oppvaskmaskinen er tung å åpne.

No Comments

Post a Comment