855
post-template-default,single,single-post,postid-855,single-format-standard,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_
funksjonshjemmet rullestolklær

Regntrekk for rullestolbrukere

Kinetic Balance er et firma som selger bekledning designet til brukere av rullestol. De fleste klær er optimalisert for stående og gående bruk. Dette gjør at klærne nødvendigvis ikke er så gode å sitte i. 

«With our products, we want to make a positive difference and inspire our customers to do the same. It is our ambition to be the leading brand in clothing designed for a seated posture»

Kinetic Balance

Regntrekk

Selv har jeg akkurat bestilt et regntrekk fra Kinetic Balance. Et slikt regntrekk har jeg vært på utkikk etter lenge. For oss sittende er lårene vårt største problem når det regner og endelig har jeg funnet et trekk som er lite, lett og enkelt å ha liggende i sekken når jeg er ute på tur. Det er også svært enkelt å ta på seg når regnet kommer overraskende på. 

Kinetic Balance selger flere ulike regntrekk. Et som kun dekker lår og knær, to som også dekker legger, et som dekker hele kroppen og et som er en kombinasjon av bukse og skjørt. Alle er designet slik at det er lett å trille rundt i rullestolen mens man har trekket på seg og det kommer ikke i konflikt med hjulene på rullestolen. 

Hverdagsklær

Kinetic Balance selger også hverdagsklær. De har f.eks jeans som ikke har lommer/knapper på rompa og er designet for bøyde knær. De har også jakker og gensere. Til slutt selger de et utvalg av bagger og sekker til rullestol. Se mere her.

No Comments

Post a Comment