337
post-template-default,single,single-post,postid-337,single-format-standard,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,no_animation_on_touch,,qode_menu_
Funksjonshjemmet

«Pull down» klesstang

Klær som henger på klesstang øverst i skapet er ikke veldig tilgjengelig for rullestolbrukere. Noen bruker en stang med en krok på for å få ned klærne som henger høyt, men det finnes et bedre alternativ. Jeg har en klesstang som kommer ned i en høyde som er perfekt for rullestolbrukere. Jeg kan rolig se igjennom skjortene mine og når jeg er ferdig dytter jeg litt i stanga og den går rolig tilbake (også kalt «soft close»). Jeg har festet en stor løkke på stangen jeg bruker for å dra ned klesstangen fordi min håndfunksjon er redusert. Men stangen er ikke veldig tung å dra ned og opp går den nesten av seg selv. Denne smarte klesstangen finnes også i elektrisk versjon. 

Det kan være litt vanskelig å få tak i en slik på vanlige møbelbutikker. Jeg kjøpte min for noen år tilbake på Bohus, men jeg er usikker på om de fortsatt har den. Mitt beste tips er Ebay eller Amazon. Bruk søkeordet: «Pull down wardrobe rail». 

No Comments

Post a Comment