538
post-template-default,single,single-post,postid-538,single-format-standard,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_
funksjonshjemmet

Kjøkkenvifte med fjernkontroll

Mange rullestolbrukere har et problem med å nå ting i høyden, iallefall de av oss som sitter i manuelle rullestoler uten ståfunksjon eller muligheten til å selv kunne reise seg. Det kan det by på praktiske utfordringer i hverdagen. Som for eksempel det å kunne betjene kjøkkenvifta.

Fjernkontroll

Det er en enkel løsning på dette problemet, en fjernkontroll. Det finnes i dag mange kjøkkenvifter som leveres med fjernkontroll. Røroshetta har blant annet veggmontert kjøkkenvifter med fjernkontrol. Røroshetta leverer også fritthengende kjøkkenvifter med fjernkontroll. At kjøkkenvifter montert i ett med taket leveres med fjernkontroll kommer ikke som noen overraskelse ettersom de fleste stående ikke kan betjene knapper montert i taket.

Wifi / bluetooth

Nå selges også kjøkkenvifter som kan betjenes fra mobilen enten via wifi eller bluetooth. Samsung leverer blant annet kjøkkenvifter med bluetooth. Et annet alternativ for oss rullestolbrukere er kjøkkenvifter som er montert i kjøkkenbenken eller enda mer fancy, kjøkkenvifter integrert i koketoppen som denne fra Eico.

No Comments

Post a Comment