774
post-template-default,single,single-post,postid-774,single-format-standard,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_
Funksjonshjemmet YouTube

Funksjonshjemmet på YouTube

Da har Funksjonshjemmet fått sin egen YouTube kanal. Her vil jeg vise ulike løsninger jeg har i huset mitt som gjør at hverdagen i rullestol blir mest mulig knirkefritt. Første film er lastet opp og der snakker jeg litt om min reise inn i rullestolverden og de ulike tilretteleggingsprosessene jeg har vært med på. Jeg viser også litt bilder fra mitt hus.

Gå inn på YouTube og abonner på Funksjonshjemmets kanal for å varsel om når jeg legger ut neste film. Det vil være en film der jeg snakker om og viser de ulike løsningene jeg har på kjøkkenet mitt.

Funksjonshjemmet på YouTube
Tags:
No Comments

Post a Comment