379
post-template-default,single,single-post,postid-379,single-format-standard,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode_menu_
Funksjonshjemmet

Praktiske og pene dørmatter

Alle som sitter i rullestol vet hvor vanskelig det er å ikke dra med seg grus, vann, snø og møkk utenfra og inn i huset. Særlig de dagene hvor det er gjørmete eller mye snø! Derfor er en god dørmatte en must for oss som bruker rullestol. Etter min mening har jeg funnet den perfekte dørmatten for rullestolbrukere (nei jeg får ikke betalt for å skrive dette). Dørmatten er norsk og heter Heymat. Det er flere grunner til at jeg anbefaler denne dørmatten:

  • Den har gummiert bakside (som industrimatter ofte har). Gummien beskytter gulvet og dørmatten tåler derfor å bli skikkelig våt.
  • Den gummierte baksiden gjør også at matten ligger pent og stødig på gulvet, og den verken krøller eller flytter seg når man triller på den.
  • Du får kjøpt Heymat matten i flere størrelser. Den største passer perfekt for oss i rullestol, og selv en elektrisk rullestol får plass på den.
  • Du får dørmatten i flere forskjellige stilige og moderne design. Vanligvis er gummierte dørmatter kjedelige og kun i mørke farger.
  • Den holder seg fin selv etter gjentatt bruk. Heymat er spesielt utviklet for å absorbere skitt og fuktighet og har samme høye kvalitet som utleiematter som brukes av næringslivet. Den kan vaskes i vaskemaskin.

Som dere sikkert skjønner er jeg utrolig fornøyd med dørmatten min og jeg anbefaler den absolutt. Det skal sies at den ikke den billigste matten du finner, men sånn jeg ser det betaler du her for god kvalitet.

No Comments

Post a Comment