Vakumheis - Funksjonshjemmet
510
post-template-default,single,single-post,postid-510,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Funksjonshjemmet

Vakumheis

Det er ikke alle som får innvilget sjaktheis av NAV. Det er heller ikke alle som har plass til en løfteplattform i sjakt. Da kan en vakumheis være et godt alternativ. Jeg vet ikke hva de koster rent konkret men jeg vet det er mye billigere enn en vanlig heis. Jeg vil tro den ligger på omtrent samme prisnivå som en løfteplattform i sjakt. Men fordelen med en slik heis er at du ikke trenger å gjøre store inngripen i huset ditt. De som har en innvendig balkong i huset kan montere denne uten å gjøre noe som helst. Nå har langt fra alle en innvendig balkong i huset, og da trenger man kun å lage hull i gulvet.

Vakumheisene er dessverre ikke så store, men den største utgaven har plass til en manuellrullestol pluss en person til, eventuelt tre personer.  Den er 134 cm i diameter, så små elektriske rullestoler vil også få plass. En annen kjekk ting med heisen er at den ved strømbrudd likevel kan slippe seg ned til nederste etasje. Så dersom du sover i andre etasje og strømmen går (for eksempel ved brann) så kommer du deg ned likevel.

No Comments

Post a Comment